De meest moderne PVC fabriek van Europa


In september 2021 hebben wij onze nieuwe fabriek in gebruik genomen. Met 9 volledig op maat gemaakte productielijnen en geautomatiseerd afweegsysteem, garanderen wij iedere productie de hoogste kwaliteit en stabiliteit in ons eindproduct.

De onderneming


In ons ultramodern bedrijf, te Hardenberg, produceren wij hoogwaardige PVC compounds. Met ruim 3000 verschillende samenstellingen in alle denkbare kleuren, maken wij voor uiteenlopende toepassingen onze compounds op maat.

Een kundig team en een geautomatiseerd productieproces zorgen voor efficiƫntie en kwaliteit. Het resultaat is hoogwaardige, stabiele compounds, die wij met een minimaal energieverbruik produceren.

De innovatieve fabriek is hypermodern, schoon en prettig om in te werken. Met negen dedicated productielijnen die volledig geautomatiseerd zijn en een capaciteit van 120 Kton is Plastchem de modernste pvc-compoundeur van Europa.

Hoogwaardige kwaliteit bij Plastchem


Wij streven naar de hoogste kwaliteit in al onze productieprocessen. Onze volledig geautomatiseerde systemen spelen een essentiƫle rol bij het waarborgen van consistente kwaliteit bij elke productiecyclus. Dankzij onze geavanceerde automatisering elimineren we het risico op afweegfouten, wat resulteert in betrouwbare en nauwkeurige producten.

Een belangrijk aspect van onze geautomatiseerde processen is het automatisch wegen van componenten. Hierdoor garanderen wij kwalitatief, hoogwaardige PVC compounds.