Kunststoffen worden vandaag de dag steeds meer gebruikt en de toepassingen en mogelijkheden van kunststof nemen nog steeds toe. PlastChem b.v. is er in gespecialiseerd díe mogelijkheden optimaal te benutten.

Kwaliteit

Kunststof is een veelzijdig product dat volop in ontwikkeling is. Bij PlastChem staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij maken gebruik van de modernste technieken, dit geeft hoogwaardige compounds van constante kwaliteit.


Ons eigen laboratorium geeft ons de mogelijkheid onze compounds zelf te testen volgens ISO-, DIN- en NEN-normen. Desgewenst leveren wij conformiteitsverklaringen om u constante kwaliteit te waarborgen. Daarmee hebt u exact inzicht in de eigenschappen van onze compounds, zoals dichtheid, vloeigedrag en slagvastheid.

Productie

PlastChem is een Nederlandse onderneming. Ons kantoor is gevestigd in Barneveld en onze productie vindt plaats in Hardenberg. Wij verkopen onze compounds voornamelijk in de Benelux, Duitsland, Engeland, Frankrijk en Polen.

Onze compounds worden gebruikt voor zowel extrusie als spuitgieten. Daarbij zijn wij ingespeeld op alle hoeveelheden. We produceren in kleine aantallen of juist in bulk. In totaal produceren wij jaarlijks duizenden tonnen PVC-compounds.

Historie

In onze moderne fabriek in Hardenberg optimaliseren wij sinds dertig jaar de toepassingen van kunststof. Onze kennis van kunststof hebben wij ontwikkeld in de breedte en de diepte. Vanzelfsprekend blijft ook PlastChem zich continu vernieuwen. Onze jarenlange ervaring biedt daarvoor een stevige basis.

Op termijn verwachten wij op onze nieuwe locatie op bedrijventerrein Broeklanden te Hardenberg onze nieuwe fabriek op te leveren. Dit wordt Europa's modernste PVC-fabriek, waar wij PVC-compounds kunnen blijven produceren waar de markt om vraagt en waarmee onze klanten de meest innovatieve producten maken.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Bekijk onze producten Neem contact met ons op