Plastchem

Over ons

 

In onze moderne fabriek in Hardenberg optimaliseren wij sinds dertig jaar de toepassingen van kunststof.
Dit doen we door productie van PVC-compounds in gewenste vorm, van poeder tot granulaat.

PVC Compounds

Wij ontwikkelen en produceren PVC-compounds met iedere gewenste eigenschap

OP MAAT GEMAAKT

Een compound welke is ontwikkeld naar uw wens en specificatie. een ontwikkeling van begin tot eind

Samenwerking

Een partner in plaats van een leverancier, samen naar het gewenste eindresultaat

Bewezen succes

Kwaliteit

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Door gebruik te maken van de modernste technieken produceren wij hoogwaardige compounds met een constante kwaliteit.

In ons eigen laboratorium van 3000m2 testen wij alle producties volgens ISO-, DIN-, NEN-normen.

Wij garanderen kwaliteit en daardoor een stabiel productieproces bij onze klanten.

Gevestigd in Hardenberg

Productie

Wij zijn een Nederlandse onderneming, gevestigd in Hardenberg. 

Onze compounds worden in heel Europa ingezet voor uiteenlopende eindproducten in zowel extrusie als spuitgiet producten. Daarbij zijn wij ingespeeld op alle hoeveelheden. Wij produceren in kleine aantallen of juist in bulk. In totaal produceren wij jaarlijks ongeveer 50 duizenden ton PVC-compounds.

Geschiedenis

Historie

In onze moderne fabriek in Hardenberg optimaliseren wij sinds dertig jaar de toepassingen van kunststof. Onze kennis van kunststof hebben wij ontwikkeld in de breedte en de diepte. Vanzelfsprekend blijft ook PlastChem zich continu vernieuwen. Onze jarenlange ervaring biedt daarvoor een stevige basis.

Sinds juli 2021 zijn wij operationeel op onze nieuwe locatie, het bedrijventerrein Broeklanden te Hardenberg. Hier staat Europa’s modernste PVC compound-fabriek, waar op een efficiënte en in een moderne omgeving onze compounds vervaardigt worden.

Efficent & energie bewust

Visie

“De meest efficiënte en energiezuinige PVC compoundeur van Europa”

Onze nieuwe ultramoderne fabriek kan ons dat garanderen. In onze markt zijn wij koploper in automatisatie en proces optimalisatie.
Dit resulteert in hoogwaardige, stabiele compounds welke met een minimaal energieverbruik kunnen worden geproduceerd.
Onze geschoolde en gemotiveerde medewerkers hebben daarbij een grote toegevoegde waarde. Door ons relatief kleine team kunnen we een sterk ‘ons’ gevoel genereren en behouden. Wij bieden onze medewerkers een hyper moderne omgeving waarin schoon en veilig werken boven alles staat.

de beste pvc-fabriek

Missie

De kunststofindustrie is een markt waar specialisme, communicatie, klantvriendelijkheid, een juist prijsbeleid en goede kwaliteit uiterst belangrijk zijn. Wij willen graag de beste zijn op alle denkbare vlakken. Wij bieden kwaliteit, wij zijn flexibel en zorgen voor de juiste kennisoverdracht.
Dit alles met een enorme betrokkenheid richting onze klanten. Iedereen kent de klant en is bij ons zeker geen nummer.

Ceo

Onno-Pieter zelf aan het woord

Onno-Pieter Sonnega

CEO

“Don’t lower your expectations to meet your performance. Raise your level of performance to meet your expectations.“

Bij ons draait alles om klanttevredenheid en passie voor wat we doen. Wij willen uit gedrevenheid beter zijn  dan de onze concollega’s.

Wij zijn samen PlastChem. Bij ons is het samenwerken als team het uitgangspunt voor een vloeiend werkende machine. Wij zijn een bevlogen team dat als taak heeft om de wensen van onze klanten te realiseren.

Bij ons draait alles om de problemen van de dag, de oplossingen van morgen te laten zijn. Wij gaan door, waar anderen zouden stoppen.

Ik vind het belangrijk dat iedereen in het hele proces plezier heeft in hun werk. Alleen dan kunnen we samen het door ons én onze klanten gewenste resultaat behalen.

Wij zeggen vaak: Gewoon doen !

Onno-Pieter